novashjarta

Alla inlägg under mars 2017

Av Matilda - 30 mars 2017 10:30

Hej

Nu är vi på banan igen efter förra veckans magsjuka, kan inte förstå att varken jag eller Lars blev sjuka men glad såklart. Nova är tillbaka på dagis fr.o.m Igår men nästa vecka ska hon till Lund så då är hon ledig. Det blir Lars som följer med de åker på tisdag FM och kommer hem på fredag EM för 1 timmes undersökning.

För övrigt är hon nu torr på natten och vi provar att vara utan blöja på dagis. Ska försöka få ordning på hennes rum också med matta och lite roliga tavlor på väggarna. Hon får behålla våran byrå som inte får plats i vårat sovrum men den är vit och tråkig men hon har fått dekorera den med klistermärken. Det börjar också bli dags för en vanlig säng ska bara frakta iväg våran gamla dubbelsäng som står kvar där först.

Av Matilda - 25 mars 2017 18:38

I onsdags när jag jobbade dygn smsade Lars och sa att Nova kräktes. Tydligen hade två st kräkts på dagis och sedan kräktes Nova på kvällen hemma så förmodligen vinterkräksjuka! Hon var sämst onsdag natt torsdag och fredag fick hon i sig mat och vätska och idag är hon som vanligt. Eller hon har kräkts även idag men tror att det är för att magen behöver vänja sig med större mängd mat igen...

Otroligt nog har både jag och Lars klarat oss! Fast jag tror inte jag haft magsjuka i vuxen ålder.

Av Matilda - 20 mars 2017 12:31

Så känns det med potträningen och Nova. Från att ha haft blöja hela dagarna tills att i princip vara torr även på natten gick snabbt! Nu är hon 3 1/2 så det är på tiden att sluta med blöja! Än så länge får hon ha blöja på dagis och om vi ska iväg men hemma på dagen är det trosor som gäller. Idag har hon varit utan även på kyrkis vilket gick bra och nu är vi ute utan så får se hur det går..

Nova tyckte inte att det var roligt att behöva gå hem från kyrkis hon ville stanna!

Lite bilder från idag.

Dagens nya utmaning klättra på klättrertältet. :)

Tycker att hon är för stor för bebisgungan så jag sa att jag inte orkade lyfta henne men då klättrade hon i själv.

Blev riktigt härligt väder! Trodde inte det för när vi gick till kyrkis snöade det på tvären!

Av Matilda - 17 mars 2017 11:53

Skrev en lång text som försvann så nu blir det en kort i stället! Idag har vi varit på gympa och här är lite bilder från det.

[Bild]

Dagens roligaste aktivitet. :)

Av Matilda - 12 mars 2017 09:26

Igår var det kalas för svärfar som fyllt 70 år. Vi var på ett ställe som heter framgården och åt god mat. Nova skötte sig jättebra, vi hade med oss iPad för murning men den behövdes inte. :) Hon sprang omkring skönt att bara vara ett sällskap så hon kunde springa omkring utan att störa några andra!

Lite bilder:

Klar för kalas

Nova och moffa.

Tårta

Av Matilda - 9 mars 2017 16:07

Vilket väder vi har fått! Snö och sol kan inte bli bättre! :) I tisdags hade jag lite ärenden på stan så jag och Nova tog bussen in. Shoppade lite bla en större overall till Nova på rea, halva priset perfekt timing! Sen tog vi en fika och sedan var vi till badhusparken.

Ett par solglasögon blev det också.

Idag var det strålande solsken och några plusgrader när jag hämtade Nova på dagis så vi stannade och lekte på en lekplats innan vi gick hem.

I morgon tänkte jag att vi skulle åka in på marknaden och på lördag ska vi fira svärfar som fyller 70!

Av Matilda - 6 mars 2017 13:56

I morse var det -16 men soligt ute så jag beslöt mig för att vi skulle på kyrkis. Väl där var det bara jag och två pappor med varsitt barn men Nova lekte i lekhallen och hade kul iaf! :)

Sen ville papporna inte ha sångstund men Birgitta var snäll och hade en med bara Nova som var besviken när hon inte skulle få sjunga. Vi sparkade dit idag och det var perfekt sparkföre, hårt och inget grus!

Väl hemma åt vi bara lunch och sedan klädde vi på oss och gick ut igen! Vi gick till återvändsgränden och lekte i en snöhög och åkte pulka. Där träffade vi en annan mamma med en dotter i Novas ålder som vi träffat förut via kyrkis. Nu hade det blivit betydligt varmare och solen värmde så det var riktigt skönt ute! Vi var ute ca 1 timme.

Lite bilder från snöleken.

Av Matilda - 4 mars 2017 18:57

Precis som rubriken säger blir det inte Lund på måndag som det var tänkt för Nova är fortfarande snuvig och hostig. Jag hostar också och på jobbet är 3 av 4 kollegor sjuka så det känns sådär!

Jobbade dygn till idag så har tagit det lugnt och kollat på sport hela dagen, Nova och Lars är hos svärföräldrarna.

I torsdags var jag och Nova och fikade och på väg hem såg vi ett helt träd med sidensvansar.

Presentation

Hej
Den här bloggen handlar om mig Matilda, min sambo Lars och min dotter Nova och hur livet ser ut med ett barn med ett hjärtfel.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards